Instagram hesabı çalındı

"Başka bir yol dene" deyin. Hesaba 2FA kurulmuş.
Maalesef ordanda olmuyor yedek kodlarla girmeyi denedim yedek kodlar değiştirilmiş hesabımda video veya post yok ancak storylerimde videolarımı vardı bir ihtimal belki olur düşüncesiyle instagrama yüzümün videosunu gönderdim

Maalesef ordanda olmuyor yedek kodlarla girmeyi denedim yedek kodlar değiştirilmiş hesabımda video veya post yok ancak storylerimde videolarımı vardı bir ihtimal belki olur düşüncesiyle instagrama yüzümün videosunu gönderdim
Konu kilit yüzümün videosunu gönderdikten sonra hesabı alabildim 2af yi değiştirdim mail değiştirdim şifre artık yaklaşık 40 50 harf uzunluğunda 😁 çalan kişi türk bi çocukmuş cuma günü mahkemeye gidip olayı çözeceğim hayırlı akşamlar yardım eden herkese hayırlı haftasonları dilerim

Son düzenleme:
Maalesef oradanda olmuyor yedek kodlarla girmeyi denedim yedek kodlar değiştirilmiş hesabımda video veya post yok ancak storylerimde videolarımı vardı bir ihtimal belki olur düşüncesiyle Instagram'a yüzümün videosunu gönderdim.

Konu kilit yüzümün videosunu gönderdikten sonra hesabı alabildim 2af yi değiştirdim mail değiştirdim şifre artık yaklaşık 40 50 harf uzunluğunda 😁 çalan kişi Türk bir çocukmuş cuma günü mahkemeye gidip olayı çözeceğim hayırlı akşamlar yardım eden herkese hayırlı hafta sonları dilerim.

Hayırlı olsun hocam, iyi yapmışsınız. Mahkeme yoluna başvurursanız o kişinin yüz ifadesini çok merak ediyorum açıkçası.

Hayırlı olsun hocam, iyi yapmışsınız. Mahkeme yoluna başvurursanız o kişinin yüz ifadesini çok merak ediyorum açıkçası.
15 yaşında çocuk hocam nasıl bir yüz ifadesi belirebilir ki mahkemeye vereceğimi söylediğimde tutuştu zaten ailesinden bir güzel dayak yerinde aklı başına gelir artık 😂

15 yaşında çocuk hocam nasıl bir yüz ifadesi belirebilir ki mahkemeye vereceğimi söylediğimde tutuştu zaten ailesinden bir güzel dayak yerinde aklı başına gelir artık 😂

Hadi hayırlısı hocam, hakkınızı sonuna kadar savunmanız o çocuk için geleceğe dair güzel bir ders olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı