Instagram hesabı çalındı

gapi581

Zeptopat
Instagram hesabım 27 Ocak tarihinde çalındı. Çalan kişi e-postasını değiştirmiş. İlk gördüğüm zaman 'ben değiştirmedim' yazan e-maile tıkladım fakat eski e-mailime yetki vermedi. Çalan kişi çaldığı gibi hesabı kapatmaya koymuş fakat sanırım vazgeçmiş, hesabım öylece duruyor. Geçenlerde tekrar deneyeyim derken eski e-postama link yollayıp girme seçeneği çıktı. Oradan onayı verdikten sonra iki aşamalı doğrulama istiyor. Çalan kişi iki aşamalı doğrulama koymuş. Instagram yardım merkezinden ne yaptıysam bir cevap yok, hatta bir e-mail de yazdım Instagram desteğe. Profilimde profil fotoğrafı ya da herhangi bir gönderi olmadığı için video çekerek de onaylayamıyorum. Hesabı geri alabilmemin bir yolu var mı acaba?

Yaklasik 5 defa denedim fakat hesabimda ve profilimde bir fotograf olmadigi icin onaylanmiyor maalesef.

Aralıklarla denemeye devam et bir zararı olmaz. Benim hesabımda da fotoğraf yoktu ve çalan kişi çift faktörlü doğrulama koymuştu. Mail bendeydi. Çok kez denememe rağmen kabul etmiyordu fakat son denememde kabul etti ve maile kodu yolladı. O şekilde giriş yapmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı