Instagram hesabı çalındı

Muratt1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Instagram da ana sayfada gezerken bir an yan hesabımdan bir post yayınlandığını gördüm. Hesapta hiçbir mesajlaşmam ve özel bir şeyim yok ancak bu nasıl olmuş olabilir? Hesaba bağlı mail adresinin değiştirilmediğini fakat yeni bir mail adresi daha eklendiğini görebiliyorum. Hesabın kurtarma yerinden kendi mail adresimi seçtikten sonra bir de 2. doğrulama onay kodu istiyor ve giremiyorum ancak ben böyle bir şey yapmadım, hesabı çalan kişi yapmış. Hesaba bağlı mail adresime de asla giriş yapıldığını görmüyorum ve korunuyor. Bu nasıl olmuş olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahminimce bir yerden virüs yemişsiniz. Site çerezleriniz sızdırılmış bu şekilde tarayıcıda hesabınız açık olduğu bütün sitelere size bildirim gitmeden girebiliyorlar. (Şifrenizi ve e-postanızı bilmiyorlar.)

Bunu önlemenin yolu, şifrenizi değiştirip iki aşamalı doğrulamayı açmak. Sizin durumunuzda ikinci e postaya erişiminiz yok, bu yüzden Instagram destek ile iletişime geçip olayı anlatın.

Merhaba, Instagram da ana sayfada gezerken bir an yan hesabımdan bir post yayınlandığını gördüm. Hesapta hiçbir mesajlaşmam ve özel bir şeyim yok ancak bu nasıl olmuş olabilir? Hesaba bağlı mail adresinin değiştirilmediğini fakat yeni bir mail adresi daha eklendiğini görebiliyorum. Hesabın kurtarma yerinden kendi mail adresimi seçtikten sonra bir de 2. doğrulama onay kodu istiyor ve giremiyorum ancak ben böyle bir şey yapmadım, hesabı çalan kişi yapmış. Hesaba bağlı mail adresime de asla giriş yapıldığını görmüyorum ve korunuyor. Bu nasıl olmuş olabilir?

Hocam kumar falan mı oynadınız ya da beleş bir şey veren reklam a falan mı tikladiniz bunlar değilse çalan kişi ya profesyonel ya da daha önce virüs falan girdiyse sisteme sızmış olabilir.

Hocam kumar falan mı oynadınız ya da beleş bir şey veren reklam a falan mı tikladiniz bunlar değilse çalan kişi ya profesyonel ya da daha önce virüs falan girdiyse sisteme sızmış olabilir.
Hocam hesabı nerdeyse hiç kullanmadım açdım ve sonra bi kaç kişiyle takipleşdim o kadar başka hiç bir şey yok. Bende bu yüzden merak ettim hesap benim değil ama nasıl olmuş olabilir diye. Virüs girmiş olabilir diye korktum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı