Kullanıyorum ama kesin çözüm mü 2FA?2FA kullanmıyorsan seninkini bile çalarlar.
Hayır, onun da kırılabildiğini söyleyenler vardı. Ancak 2FA olan hesaplar ile çok fazla uğraşmayı göze almıyorlar. Zaten uğraşacak olsalar ünlülerin hesapları ile uğraşırlar ki bunu yapabilecek olanlar da genelde Türk değiller.Kullanıyorum ama kesin çözüm mü 2FA?
Sifrene bagli. Arkadasin da belirttigi gibi ozel harf kullanirsan sifrende bulmasi daha zor olur. 2 adimli dogrulamayi ac. Ancak oyle asiri zor birsey degil hesap calmak. Boyle seylerle ugrasanlara da yorum yapmaya gerek yok bence.Merhaba. Konuyu açmamın sebebi sadece merak ve biraz da endişe. Bizim okulda hesap çalabilen biri varmış sanırım. Ve herkes ona para verip birbirilerinin hesabını çaldırıyor. Bu kadar kolay bir şey mi?
Anladım teşekkürler.Hayır, onun da kırılabildiğini söyleyenler vardı. Ancak 2FA olan hesaplar ile çok fazla uğraşmayı göze almıyorlar. Zaten uğraşacak olsalar ünlülerin hesapları ile uğraşırlar ki bunu yapabilecek olanlar da genelde Türk değiller.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.