Instagram hesabı kapatılmıyor

Silva

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Instagram hesabımı hiçbir şekilde donduramıyorum da kapatamıyorum da. Ben kapatmak istiyorum. Uygulama üzerinden de web üzerinden de kapanmıyor. Her kapatmaya çalıştığımda Instagram'a sorun bildiriyorum fakat herhangi bir dönüş olmuyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Dosya Ekleri

• IMG_7724.png
    IMG_7724.png
    117 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_7725.png
    IMG_7725.png
    38,9 KB · Görüntüleme: 52
Instagram hesabımı hiçbir şekilde donduramıyorum da kapatamıyorum da. Ben kapatmak istiyorum. Uygulama üzerinden de web üzerinden de kapanmıyor. Her kapatmaya çalıştığımda Instagram'a sorun bildiriyorum fakat herhangi bir dönüş olmuyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?

1 hafta kadar hesap giriş çıkış işlemi yapmadan beklemeyi deneyin.

Kardeşim aynı sorunu yaşıyorum ben de, çözebildin mi acaba? Instagram adminlerine yazdım cevap gelmedi bu sorunla ilgili hiçbir yerde de video paylaşılmamış sana zahmet yardımcı olursan sevinirim çözdüysen eğer. @aydoğan akkoç

Instagram hesabımı kapatırken bir sorun oluştu hatası aliyorum ne yapabilirim? acil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-24-22-15-44-55_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    Screenshot_2024-12-24-22-15-44-55_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 26
Kardeşim aynı sorunu yaşıyorum ben de, çözebildin mi acaba? Instagram adminlerine yazdım cevap gelmedi bu sorunla ilgili hiçbir yerde de video paylaşılmamış sana zahmet yardımcı olursan sevinirim çözdüysen eğer. @aydoğan akkoç

Instagram hesabımı kapatırken bir sorun oluştu hatası aliyorum ne yapabilirim? acil.
Maalesef hala kapanmadı bende mailini temize çıkardım ve kullanıcı adı şifresini salladım yok oldu gitti hesap. He arada karşıma çıkıyor hala ama 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı