Instagram hesabı nasıl kurtarılır?

Yavuz Yaşar

Picopat
Daha fazla  
Benim bayağı eski bir hesabım çalınmıştı çok önce ama. O hesabı öyle bırakamayacağımı fark ettim yani ad soyad var ve fotoğraflarım var ve herkese açık.
Herkese açık olma sebebi o zamanlar böyle kendimi attığım fotoğrafların bayağı beğeni almasını istediğim için like bot basmıştım ama hesap gitmişti.
E postasından telefon numarasına kadar değişmişler.
Eski telefonumdan giriş yapmıştım o hesaba.

Aslında bir yolu var, VPN kullanarak çalınan hesabına şifreyi unuttum diyerek, hesabın ilk açıldığı e-posta adresine doğrulama isteyerek geri alabilirsin. Etrafımda 3 kişinin hesabı çalındı, mail, telefon vs değişmişti ama bu yöntemle hepsini kurtarmıştım. Önemli olan hesabın ilk açıldığı mailini hala kullanıyorsan çözülür.

Instagram'a mail at, senden kimlik isteyecekler muhtemelen kanıt için anca öyle kurtarırsın.

Ama hesabı açan e postaya erişimim yok ve çalındığı zaman e-posta atmıştım ama geri dönüş alamadım.

Aslında bir yolu var, VPN kullanarak çalınan hesabına şifreyi unuttum diyerek, hesabın ilk açıldığı e-posta adresine doğrulama isteyerek geri alabilirsin. Etrafımda 3 kişinin hesabı çalındı, mail, telefon vs değişmişti ama bu yöntemle hepsini kurtarmıştım. Önemli olan hesabın ilk açıldığı mailini hala kullanıyorsan çözülür.

Hesabı açan maile ulaşamıyorum.
En azından hesabı kapatsam yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı