M mahmut3434 Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 Arkadaşıma bir video attım attıktan sonra hesabım askıya alındı ve kimlik doğrulamayı falan istediği şeyi yaptım. Sizce hesabım tekrardan açılır mı?
Arkadaşıma bir video attım attıktan sonra hesabım askıya alındı ve kimlik doğrulamayı falan istediği şeyi yaptım. Sizce hesabım tekrardan açılır mı?
mustafaeraktas Hectopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.193 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #2 mahmut3434 dedi: Arkadaşıma bir video attım attıktan sonra hesabım askıya alındı ve kimlik doğrulamayı falan istediği şeyi yaptım. Sizce hesabım tekrardan açılır mı? Genişletmek için tıkla... Güvenlik kurallarını ihlal eden bir video değilse açılır.
mahmut3434 dedi: Arkadaşıma bir video attım attıktan sonra hesabım askıya alındı ve kimlik doğrulamayı falan istediği şeyi yaptım. Sizce hesabım tekrardan açılır mı? Genişletmek için tıkla... Güvenlik kurallarını ihlal eden bir video değilse açılır.
ALPER3452 Picopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #3 Merhaba arkadaşına attığın videonun içeriğine bağlı benim hesabım askıya alındı 5 dk sonra açıldı videonun içeriği nedir?
Merhaba arkadaşına attığın videonun içeriğine bağlı benim hesabım askıya alındı 5 dk sonra açıldı videonun içeriği nedir?
M mahmut3434 Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #4 ALPER3452 dedi: Merhaba arkadaşına attığın videonun içeriğine bağlı benim hesabım askıya alındı 5 dk sonra açıldı videonun içeriği nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı video ya bir çocuk tiktoka atmış bende arkadaşa attım. mustafaeraktas dedi: Güvenlik kurallarını ihlal eden bir video değilse açılır. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ilk kez başıma geldi açılma ihitmali var mı yüzümü falan istedi doğrulamak için.
ALPER3452 dedi: Merhaba arkadaşına attığın videonun içeriğine bağlı benim hesabım askıya alındı 5 dk sonra açıldı videonun içeriği nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı video ya bir çocuk tiktoka atmış bende arkadaşa attım. mustafaeraktas dedi: Güvenlik kurallarını ihlal eden bir video değilse açılır. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ilk kez başıma geldi açılma ihitmali var mı yüzümü falan istedi doğrulamak için.