Instagram hesabım çalındı

Mutank90

Centipat
Daha fazla  
Benim 20K'lık Instagram hesabım çalındı ve ulaşılamıyor. Telefon numaramla kurtarmayı denediğimde başarılı oluyor ama sonraki aşama için çift doğrulama kodunu girdiğim zaman başarısız oluyor. Sanırsam çalan kişiler değiştirmiş. Sayfa kendi fotoğraflarımın olduğu bir sayfa değil ve selfie doğrulamasıda yapamıyorum. Instagram/hacked bağlantısından hesabımın ismini girince tekrar konuya dönüyor. Cihazımda son aşamada kaldım hesabımı nasıl kurtarabilirim?

Desteğe hesabındaki en ufak ayrıntalara kadar (son 3 şifre değişikliği , son paylaşım, son mesaj vesaire) yazacaksın

Hocam hesabını hackleyenler eğer iki faktörlü doğrulamayı değiştirmişse telefonunuza ulaşabilen kişiler olmalılar.

Takipçi falan kasmak için herhangi bir site ya da program kullandınız mı?

Takipçi falan kasmak için herhangi bir site ya da program kullandınız mı?
Hayır bir linke tıkladım çok acemice oldu bilgilerim ele geçirildi.
Hocam hesabını hackleyenler eğer iki faktörlü doğrulamayı değiştirmişse telefonunuza ulaşabilen kişiler olmalılar.
Bende anlamadım telefonumda duo mobile kullanıyorum ve kod istenen yere girdiğimde kesinlikle kabul etmiyor defalarca denedim sonunda instagram daha sonra tekrar dene dedi.
Instagram desteğine yazmayı denediniz mi?
Desteğe yazamıyorum kullanıcı adımı girdiğim zaman geçerli kimlik adı girin gibi bir şey diyor.
Sanırım kullanıcı adımın başına asd eklemiş mail adresimden gelen koddan anladım.
Telefonuma ve mail adresime kod geliyor ama iki faktörlü doğrulamayı geçemiyorum..

Hocam linklere tiklamamak gerekiyor ama beni bile cezbediyor(takintiliyim bu konuda) destek yardimci olacaktir.

Hocam linklere tiklamamak gerekiyor ama beni bile cezbediyor(takintiliyim bu konuda) destek yardimci olacaktir.
Evet ne desen haklısın hocam asla böyle linklere tıklamam diyen ben bile dalgınlığıma geldi ve biraz düşünsem sitenin sahte olduğunu çok kolay anlayabileceğime rağmen bilgilerimi girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…