Instagram hesabım çalınıp Elon Musk postu atıldı

thinx

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Instagram hesabım çalınıp storye Elon Musk ve bitcon hesabı atıldı ama Instagram hesabımdaki maili başka bir yerde kullanmadım. Ayrıca telefon ve bilgisyarımı tarattım, zararlı bir uygulama veya virüs çıkmadı. Hesabım nasıl çalınmış olabilir?

Hangi antivirüs ü kullandınız hocam belki kalitesiz bir antivirüsse görmemiştir ama virüs olmama imkanı vs yok diğer şifrelerinizide bir an önce sıfırlayın derim.

Telefon numaranız hesaba kayıtlıysa şifrenizi telefon numaranız ile kurtarmayı deneyin .

@thinx linke tıklamış olabilirsiniz, antivirüs virüsü görmemiş olabilir, bir USB'den bulaşmış olabilir.

Hangi antivirüs ü kullandınız hocam belki kalitesiz bir antivirüsse görmemiştir ama virüs olmama imkanı vs yok diğer şifrelerinizide bir an önce sıfırlayın derim.

Malwarebytes ile tarattım.

bana da aynısı oldu hemen e mail e bak oradan siz değilseniz burayı tıklayın var tıkla şifreni değiş

Telefon numaranız hesaba kayıtlıysa şifrenizi telefon numaranız ile kurtarmayı deneyin.

Zaten çalınan Instagram hesabımdaki mail sadece Instagram'a bağlıydı bende hemen sildim.

Bana da aynısı oldu hemen e mail e bak oradan siz değilseniz burayı tıklayın var tıkla şifreni değiş.

Ne olur ne olmaz mailide sildim zaten tek Instagram'a bağlıydı.

@thinx linke tıklamış olabilirsiniz, antivirüs virüsü görmemiş olabilir, bir USB'den bulaşmış olabilir.

Linke tıklasam diğer maillerim ve Instagram hesaplarımda gidebilirdi sadece 1 hesabım gitti.

Zaten çalınan Instagram hesabımdaki mail sadece Instagram'a bağlıydı bende hemen sildim.

Ne olur ne olmaz mailide sildim zaten tek Instagram'a bağlıydı.
ben hile indirmiştim bilgisayarıma öyle çalınmıştı virüs taraması yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…