Instagram hesabım çalınmış olabilir mi?

Nirvananizz

Decapat
Daha fazla  
Instargram hesabımdan çıkış yapılmadığı halde, benden habersiz "Elon Musk" hakkında ve döviz alanında vs. paylaşımlar yapılmış, hem story hem de gönderi paylaşılmış konuyla ilgili ama hiç haberim falan yok, arkadaşım attı storyimi falan oradan gördüm, bunları gördükten sonra iki aşamalı doğrulama yaptım ve şifremi değiştirdim. Hesabım hala tehlike altında olabilir mi? (hesabım gizliydi hesabımı falan da açmış ayarlardan yapan kişi.)

Bu aralar fazla popüler ancak merak etme doğru olanı yapmışsın zaten amaçları hesabını çalmak değil.

2 aşamalı doğrulamayı kırmak çok zor. Eğer E-posta şifren eski Instagram şifrenle aynıysa onu da değiştir.

Şu andan itibaren tekrar tehdit altında olacağını sanmıyorum. 2FA gerekli korumayı sağlayacaktır. Fakat cihazınızda virüs taraması gerçekleştirin.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Windows Security'den tarama yaptım, bir tehdit görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…