Instagram hesabım kapandı

Hocam bence gerçekten Instagram olsaydı "gizli Instagram kodun. Paylasma." yazmaz "Gizli İnstagram kodun paylaşma." yazardı yani benim düşüncem böyle.

Konu ile alakalı Instagram destek sayfasına Mail attım arkadaşlar gelişmelerden haberdar edeceğim. Teşekkürler

Aynı şey benim de başıma geldi. Lütfen sonucu yazar mısın? Şu an oldu benim. Kafayı yiyeceğim yanlış bir şey yaptım diye.
O numara Facebook'un yurt dışı numarası, yani güvenli.
Bana da geldi ınstagram sayfasın gıremediğim zaman onay kodu diye guvenlimi gerçekten instagram numarası mı ben yolladıkları onay kodu gırdım çünkü

Son düzenleme:
Ben o numaradan gelen kodu girmedim kardeşim. Tekrar kod istedim. Facebook üzerinden gelen kodu girdim. Ayın numaradan kod gelmeye devam ediyorsa yedek kodun varsa onu girmen daha sağlıklı olacaktır

Ben o numaradan gelen kodu girmedim kardeşim. Tekrar kod istedim. Facebook üzerinden gelen kodu girdim. Ayın numaradan kod gelmeye devam ediyorsa yedek kodun varsa onu girmen daha sağlıklı olacaktır

Ben Facebook'dan giriş yapmadığım için başka kod gelmedi tek kod geldi robot değilim diye o yüzden girdim şimdi hesabıma girmek istediğimde aşağıdakı resimde görülen şey çıkıyor inşallah yanlış bir şey yapmadım sizin hesabının açıldı mı acaba?

Dosya Ekleri

• 3A26B9D1-F685-44C1-85C6-A9E19AEAD12D.jpeg
    30,1 KB · Görüntüleme: 135
Instagram hesabım sözde kural ihlali yaptığı için kalıcı olarak kapatılmış. Daha da kullanmıyorum. Böyle saçma şey olamaz. Günlük takılıyordum. Takipçi artırma gibi bir niyetimde yoktu. Durduk yere kapatıldı. İçindeki resimlere videolara açıyorum Yedekleri yoktu

Ya çok saçma inşallah geri alabilirsiniz ama buna çözüm olmalı resimlerimiz yok edemezler böyle

Bende attım bana da daha dönüş yapmadılar bu akşam 24 saat dolacak bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…