Tatarin Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 181 29 Mayıs 2021 #11 Ramazan Ö dedi: Hesabınızı nasıl dondurdunuz? Nereden dondurdunuz? Neler yazıyordu? Bu işlemlerin fotoğrafını istemiştim. Genişletmek için tıkla... Telefonumdan internete girdim. (Google değil, onda olmuyor.) Profilden hesabı dondur dedim, neden dondurmak istediğimi sormuştu. Tamamdır hallettim
Ramazan Ö dedi: Hesabınızı nasıl dondurdunuz? Nereden dondurdunuz? Neler yazıyordu? Bu işlemlerin fotoğrafını istemiştim. Genişletmek için tıkla... Telefonumdan internete girdim. (Google değil, onda olmuyor.) Profilden hesabı dondur dedim, neden dondurmak istediğimi sormuştu. Tamamdır hallettim
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 29 Mayıs 2021 #12 Instagram hesap dondurunca silmiyor diye biliyorum. Uygulama üzerinden değil tarayıcı üzerinden aynı işlemleri yapmayı deneyin.
Instagram hesap dondurunca silmiyor diye biliyorum. Uygulama üzerinden değil tarayıcı üzerinden aynı işlemleri yapmayı deneyin.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 29 Mayıs 2021 #13 @Tatarin, nasıl hallettin?
Tatarin Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 181 29 Mayıs 2021 #14 Ramazan Ö dedi: @Tatarin, nasıl hallettin? Genişletmek için tıkla... 5 bin tane şifre denedim sonunda biri tuttu girdim. Başka türlü olmuyordu.
Ramazan Ö dedi: @Tatarin, nasıl hallettin? Genişletmek için tıkla... 5 bin tane şifre denedim sonunda biri tuttu girdim. Başka türlü olmuyordu.