Instagram hesabım kapandı

alperenizma

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden 3-4 kere kapanmıştı ama "bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız... Bize bildirin." e basıyordum ve açılıyordu ama artık ona bastığımda bağlantı hatası tekrar dene yazıyor ve başka yapılacak bir şey de kalmamış gibi gözüküyor. Eğer çözümünü biliyorsanız cevaplayın. Neden böyle bir şey olduğunu anlamadım ne post olarak ne de hikaye olarak yanlış bir şey attığımı hatırlamıyorum. Spam olduğunu düşünüyorum.

WhatsApp Image 2022-08-05 at 02.57.03.jpeg

WhatsApp Image 2022-08-05 at 02.57.03 (1).jpeg

WhatsApp Image 2022-08-05 at 02.57.04.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer 2.hesap açtıysan daha önceden veya başka bir hesapta yasaklı birşey yaptıysan olabilir ama büyük ihtimalle instagram 2 post atmayan ve pp koymayan kişileri spam sayıp kapatabiliyor diye biliyorum benimde bu sebeple baya hesabım kapandı (BOT bastıysan yada aynı anda çok kişiyi takip ettiysende olabilir.)

Eğer 2.hesap açtıysan daha önceden veya başka bir hesapta yasaklı birşey yaptıysan olabilir ama büyük ihtimalle instagram 2 post atmayan ve pp koymayan kişileri spam sayıp kapatabiliyor diye biliyorum benimde bu sebeple baya hesabım kapandı (BOT bastıysan yada aynı anda çok kişiyi takip ettiysende olabilir.)
Çözüm olarak genelde instagram hesaplarını açtığın cihazdan farklı bir cihazdan vpn ile instagrama girip hesap açabilirsin.

vpn ile instagrama girip hesap açabilirsin.

Turkiye sunucusu bulunan ucretli VPN servisleri ile yapabilir.
Onun disinda sizden suphelenir, 24 saat beklemenizi ister. Hesabi actigin ulkenin konumu ile telefon numarasinin alan kodu farkli ise her turlu kapatilir yine. Tabii ki kullanilan e-mail adresinin icerigi de onemli.

VPN disinda da gizlilik amacli DNS adresi kullanilirsa, yine ayni sonuca cikar.

Turkiye sunucusu bulunan ucretli VPN servisleri ile yapabilir.
Onun disinda sizden suphelenir, 24 saat beklemenizi ister. Hesabi actigin ulkenin IP adresi ile telefon numarasinin alan adi farkli ise her turlu kapatilir yine. Tabii ki kullanilan e-mail adresinin icerigi de onemli.
Olabilir, ben mail ile giriş yapmıştım ve ukrayna sunucusunu kullanmıştım sorun olmamıştı ama oladabilir.

Chrome ile Instagram'a giriş yaptım aynı şeyleri oradan yaptım ama hata vermedi sonra bana verilen e-posta ad soyad falan onları doldurdum ama sonuç verir mi bilemiyorum.

Tamam sorunu çözdüm bir tane post atmıştım kara mizahımsi onu herkes ciddiye almıştı şikayet etmişler yani olay bu kadarmış. Teşekkürler yardımlarınız için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı