sedat5905 Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 40 30 Ocak 2022 #1 Merhabalar. İlk defa başıma böyle bir şey geldi. 30 gün sonra hesabım kapatılacak galiba. Süreç nasıl işliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2022
Merhabalar. İlk defa başıma böyle bir şey geldi. 30 gün sonra hesabım kapatılacak galiba. Süreç nasıl işliyor?
Expteam Zeptopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #2 Aynısı bana da olmuştu sanırım kapatılmış dostum.
J JMSae Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 425 Çözümler 6 30 Ocak 2022 #3 Saga sola kufur yagdirmis ya da spam atmissin sanirsam. Veya hesabinin sifresi baska biri tarafindan biliniyor da olabilir.
Saga sola kufur yagdirmis ya da spam atmissin sanirsam. Veya hesabinin sifresi baska biri tarafindan biliniyor da olabilir.
Expteam Zeptopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #4 İlk olarak hesaba tam erişiminin olması lazım diye biliyorum. Sonrasında Instagram'ın yapmanı istediği adımları yapmalısın.
İlk olarak hesaba tam erişiminin olması lazım diye biliyorum. Sonrasında Instagram'ın yapmanı istediği adımları yapmalısın.
sedat5905 Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 40 31 Ocak 2022 #5 Expteam dedi: İlk olarak hesaba tam erişiminin olması lazım diye biliyorum. Sonrasında Instagram'ın yapmanı istediği adımları yapmalısın. Genişletmek için tıkla... Yapmamı istediklerini nereden görebilirim.
Expteam dedi: İlk olarak hesaba tam erişiminin olması lazım diye biliyorum. Sonrasında Instagram'ın yapmanı istediği adımları yapmalısın. Genişletmek için tıkla... Yapmamı istediklerini nereden görebilirim.