Instagram hesabım ve Gmail'im çalındı

pear01

Decapat
Arkadaşlar merhaba birkaç hafta önce e postam çalınmıştı ve çalan kişi Google adsden bir şeyler falan yapmıştı bende e postamı kapattım. Sonra e postanın bağlı olduğu Instagram hesabımın e postasını değiştirmek istedim ama mailim kapalı olduğu için yapamadım. Bugün Instagram'a girdiğimde aşağıda ki uyarıyı aldım ama e postam kapandığı için koduda göremiyorum içinde çok önemli fotoğraf ve yazışmalarım var.

Gmail gittiyse zor alırsın. Her şey Gmail'e bağlı. Gmail'ine bağladığın diğer uygulamalarını çok seri değiştir onlar gitmesin. Steam, Microsoft vb.

Gmail gittiyse zor alırsın gibi. Her şey Gmail'e bağlı. Gmail'ine bağladığım diğer uygulamaları çok seri değiştir onlar gitmesin. Steam, Microsoft vb.
Onları hepsini kapatmıştım zaten yeni hesaplar açmıştım sadece instagramım o maile bağlıydı.

Telefonunuz E-Postanıza bağlıysa bir şekilde erişip son etkinliklere bakabilirsiniz.

Telefonunuz E-Postanıza bağlıysa bir şekilde erişip son etkinliklere bakabilirsiniz.

Hocam bağlıydı ama kapanmasının üstünden 1 aydan fazla geçtiği için hesap direkt silinmiş hiçbir şekilde ulaşamıyorum.

Ama 2 doğrulamalı korumayı önceden yapsaydı zaten çalınmazdı. Arkadaş büyük ihtimalle 2 doğrulamayı açmamış.

Maalesef yapmadım.

Ama 2 doğrulamalı korumayı önceden yapsaydı zaten çalınmazdı. Arkadaş büyük ihtimalle 2 doğrulamayı açmamış.
Haklısınız.
Hocam bağlıydı ama kapanmasının üstünden 1 aydan fazla geçtiği için hesap direkt silinmiş hiçbir şekilde ulaşamıyorum.

Maalesef yapmadım.
E-Postanız silindiyse sorun yok, zaten İnstagram hesabınız tamamen kilitlenmiş. Yeni bir E-Posta ile yeni bir hesap açarsınız, yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun.

Haklısınız.

E-postanız silindiyse sorun yok, zaten Instagram hesabınız tamamen kilitlenmiş. Yeni bir e-posta ile yeni bir hesap açarsınız, yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun.

Hocam içinde çok önemli bilgilerim, fotoğraflarım falan var. Yani o bilgileri kurtaramazsam benim hayatım biter. Abartmıyorum gerçekten çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…