Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #11 ryuz4ki dedi: Zaten maili İngilizce atması lazım Genişletmek için tıkla... Atılan mail İngilizce olması önemli değil hocam. Mailler forumlardan daha zor ulaşıyor.
ryuz4ki dedi: Zaten maili İngilizce atması lazım Genişletmek için tıkla... Atılan mail İngilizce olması önemli değil hocam. Mailler forumlardan daha zor ulaşıyor.
ibrahimkekec Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 1 Nisan 2022 #12 Üzüldüm ya. Henüz bana da bir saldırı olmadı ama saldırı olmaması için hesabımı gizliye almak zorunda mıyım daha iyi bir çözümü yok mu?
Üzüldüm ya. Henüz bana da bir saldırı olmadı ama saldırı olmaması için hesabımı gizliye almak zorunda mıyım daha iyi bir çözümü yok mu?
T tolgasosyal Zeptopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #13 Hesabın gizli olup olmaması önemli değil, o şekilde durumlarda kullanıcı adını değişmeniz daha iyidir, gizli hesaplarda takipçi gönderiliyor mesela sopsosyal.com sitesinden daha önce gizli hesabıma takipçi almıştım Son düzenleme: 6 Nisan 2022
Hesabın gizli olup olmaması önemli değil, o şekilde durumlarda kullanıcı adını değişmeniz daha iyidir, gizli hesaplarda takipçi gönderiliyor mesela sopsosyal.com sitesinden daha önce gizli hesabıma takipçi almıştım