Instagram hesabıma giremiyorum

Alperen LEK

Decapat
Hesapta geziyordum bir anda kapandı ve topluluk ihlali falan dedi hesabınız kapatılmıştır diye. Oysaki hiçbir şey yapmadım. Sonra itiraz ettim falan bana denileni yaptım, şimdi de yeni e-posta mesajı geldi anlamadım. Sizler de görün. Tek hesabım o, arkadaşlarım, ailem falan hepsi orada. Ne yapacağımı bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum. Her fikre açığım, şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aldığınız yanıt fikri mülkiyet ile alakalı gibi görünüyor. Ve hangi e-posta adresine e-posta gönderdiniz acaba? Bu arada nasıl bir mesajla engellendiğinizi öğrendiniz mesela "topluluk kuralı ihlali" gibi söylerseniz sevinirim. Hayırlı cumalar.

Nefret söylemi ve sembolleri nedeniyle engellendiniz yazıyor biriyle tanıştım o şikayet etmiş ben küfür falanda etmedim
Şuraya gönderdim mesajı ip@instagram.com

Nefret söylemi ve sembolleri nedeniyle engellendiniz yazıyor biriyle tanıştım o şikayet etmiş ben küfür falanda etmedim.
Şuraya gönderdim mesajı ip@instagram.com

Hocam o e-posta adresi fikri mülkiyet ihlalleri için yapılan itirazlarda kullanılıyor. Bir form linki var buradan itiraz işlemi gerçekleştirebilirsiniz: Instagram Yardım Merkezi

Yukarıdaki formun ilk sayfası böyle görünüyor olmalı

Düşüncem ile aynı bir makale buldum. İsterseniz inceleyebilirsiniz. Hayırlı günler.
Kaynak
(Uyarmak istedim aşağıdaki makaleyi aldığım sayfanın linki güvenli olmayabilir veya riskli olabilir eğer güvenliğinizi korumak istiyorsanız aşağıda siteden alınan bir bölümü inceleyebilirsiniz)

Son düzenleme:
Knk denedim önceden zaten hepsini yaptım sağolasın ama size attığım fotoda benden ne istiyor anlamadım ve başka bir yol var mı kurtarabiliceğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…