Instagram hesabımı kapattı

Yer
Minsk
Merhaba, belki birilerinizin başına gelmiştir diye ümit ediyorum yoksa gerçekten bu Instagram delirtecek. Durum şu ki, yaklaşık 5 ay önce kendi isteğimle Instagram sayfamı dondurdum. Dün tekrar aktif hale getirmek isteyince yedek kodları istedi, onları da girdim kabul etmedi. Bu sefer destek ekibine form doldurup gönderdim ve gelen cevap aynen şöyle:

a2.png

Dün akşam bunu yapıp gönderdim ve bugün gelen cevap :) Kendi isteğimle dondurmuş olduğum hesap Instagram kurallarını ihlal ettiği için kapatılmış :)

a1.png

Daha da delirten kısım tam da burada başlıyor, bu sefer de Hesabınızın yanlışlıkla dondurulduğunu düşünüyorsanız lütfen bu formu doldurarak değerlendirme talep edin: dediği linke tıklayıp formu doldurunca verdikleri cevap aynen şöyle:

a4.png

Bir değerlendirme talep etmek için hesabını onayla :)zaten hesabınıza giremiyorsunuz diye teknik destek istiyorsunuz dondurulmuş hesabınız kapatılmış diyor ve şimdi de değerlendirme talep etmek için hesabına giriş yap diyor... Allah aşkına bunun bir yolu var mıdır yoksa gerçekten çıldırtmak üzere.
Sevgilerimle Yorgo Angelopoulos

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı