Çözüldü Instagram hesabımı kullanamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EfeMertY

Megapat
Daha fazla  
Instagram'ın çökme muhabbeti olduğunun farkındayım fakat ben yan hesabımdan giriş yapıp kullanabiliyorum ve bazı arkadaşlarım kullanmaya devam edebiliyor. Kendi hesabımda akış yenilenemedi hatası veriyor ve hesaptan çık gir yapmayı denedim, silip yüklemeyi de denedim ve hiç biri çözmedi sorunumu. Silip yükleyince ama girebildiğim yan hesabımı da kaybettim giriş bilgilerimi ne kadar doğru girsem de eklemiyor falan. Aynı şekilde tekrar yükleyince de bu sefer tamamen siyah ekran oldu internet yokmuş gibi yapmasındansa.

Gerçekten çökmeyle ilgili bir sorun mu var yoksa bunun bir çözümü var mıdır?

Düzeldi mi?

Hocam herhangi bir 3.parti siteden giriş yaptınız mı ? Eğer sıradan kullanıcıysanız Instagram'ın sunucularından kaynaklı olabilir.

Aynı sorun şuan bende de var. Herhangi bir program ya da VPN kullanmadım. DM kutusunun çöktüğü vakitlerde yaşadım bu hatayı. Halen aynı şekilde duruyor. Akış yenilenmiyor. Tarayıcıdan girdiğimde de hesap bilgilerinizi İnstagram Uygulaması üzerinden güncelleyin diye bir yazı çıkıyor.
Sunucuyla alakalı olduğunu sanmıyorum benim de diğer hesabım sorunsuz çalışıyor.

Arkadaşlar sorun AKP'li dayılarla yorumlarda kavga ettiğim için hesabımın raporlanmasıymış, yine de teşekkür ederim, düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…