Instagram hesabına bağlı e-posta nasıl bulunur?

GS10ASLANİZİM

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 2018 yılında Instagram hesabı açmıştım daha sonra o hesaba erişimim kesildi, ben de hangi e-posta hesabına kayıtlı olduğunu bulmaya çalışıyorum, bunu nasıl gerçekleştirebilirim?
Not: Kullandığım cihazlar ile giriş yapmadım ve eski şifremi girdiğimde kabul etmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 2018 yılında Instagram hesabı açmıştım daha sonra o hesaba erişimim kesildi, ben de hangi e-posta hesabına kayıtlı olduğunu bulmaya çalışıyorum, bunu nasıl gerçekleştirebilirim?
Not: Kullandığım cihazlar ile giriş yapmadım ve eski şifremi girdiğimde kabul etmiyor.

Hesap giriş ekranına gel hesabının adını girip şifremi unutum yaz. Eskiden hesabı maile bağladıysan orada hesapla ilgili ipucu veriyor sansürlü bir şekilde. Belki mailin başını sonunu falan görünce hatırlarsın.

Hesap giriş ekranına gel hesabının adını girip şifremi unutum yaz. Eskiden hesabı maile bağladıysan orada hesapla ilgili ipucu veriyor sansürlü bir şekilde. Belki mailin başını sonunu falan görünce hatırlarsın

Hocam o yöntemi deneyince b*5@d* diye hiç bilmediğim bir e-posta geliyor hesabın tek kulanımlık e postalar tarafından çalındığını düşünüyorum.

Hesap giriş ekranına gel hesabının adını girip şifremi unutum yaz. Eskiden hesabı maile bağladıysan orada hesapla ilgili ipucu veriyor sansürlü bir şekilde. Belki mailin başını sonunu falan görünce hatırlarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı