Instagram hesabına bot atıldı

Zamanla hepsi gider, sen yine yönetim panelinden botları temizle günlük olduğu kadar, oradan çok hızlı temizleniyor 2 dakikada ben 550'ye yakın kişi temizlemiştim.

Yönetim paneli neresi oluyor eğer içerik üretici kısmındaysa onu kapattım hesabı gizliye alabilmek için.

Profiline gel>takipçiler'e bas>takip etmediğin takipçilerin'e bas>sağ yukarıda yönet var.

Profiline gel>takipçiler'e bas>takip etmediğin takipçilerin'e bas>sağ yukarıda yönet var.

Şimdi aklıma geldi takip eden botlar öyle direkt bot hesabı değil yani profil resmi olmayan rastgele isimli değil profil fotoğrafı vesaire var ismi falan ama bot takipçi olduğu çok belli yine de silinir mi?

Şimdi aklıma geldi takip eden botlar öyle direkt bot hesabı değil yani profil resmi olmayan rastgele isimli değil profil fotoğrafı vesaire var ismi falan ama bot takipçi olduğu çok belli yine de silinir mi?

Hepsi bu fotoğraftaki gibi ve hepsi kadın.

Hocam özet geçeyim, botların çoğu hesap olarak Güney Amerika veya Hindistan'dan açılıyor sağlayıcıları orada olduğu için,bunu anlamanın en kolay yolu takipçi, gönderileri ve takip ettiği sayıya bakmaktır.4200 takipçi 35 takip gibi bir sayı varsa bu bir bot hesaptır, aynı şekilde 12 takipçi 4000 takip varsa yine bot hesaptır.Ayrıca dediğim gibi gönderilerden de anlaşılır ayırt edilir.

Anladım yine de silinir yani değil mi dediğin gibi.

Benimde başıma gelmişti bir sürü gizlide tut

Nasıl çözdün hocam.
Hesabını gizliye al. İnstagram kendi içerisinde sahte botları takip edip sana bildiriyor tek seferde temizliyorsun. Fakat benim dediğim zamanda o yoktu tek tek silmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…