Instagram Hesabına Erişememe Sorunu

Berk1903

Hectopat
Arkadaşlar ben daha düne kadar Instagram hesabıma girebiliyordum. Ama bugün girmeye çalıştığımda ise karşıma bu çıktı. Ve bu e-posta adresi benim hesabımın e-posta adresi değil. Nasıl hesabıma erişebilirim veya nereden yardım alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon numarası falan kayıtlı mı instagram adresine ve e-postan bu değilse neydi ? Hesabın çalınmış olma ihtimali olabilir e-postam bu değil falan diyorsun instagram destek ile iletişime geç ama çok yardımcı olacaklarını sanmıyorum.

Telefon numarası falan kayıtlı mı instagram adresine ve e-postan bu değilse neydi ? Hesabın çalınmış olma ihtimali olabilir e-postam bu değil falan diyorsun instagram destek ile iletişime geç ama çok yardımcı olacaklarını sanmıyorum.
Telefon numaram kayıtlı değil. Çalınacağını pek sanmam ben şifreyi yazıp hesabıma girdiğimde bu çıkıyor karşıma. Şifremi unuttum diyerek şifremi de değiştirdim zaten. Ama şifremi unuttum dediğimde hesabımdaki e-postaya mail gelirken hesaba girmeye çalıştığımda benim mail adresime yollamıyor doğrulamayı. Bir de instagram destek ile nasıl iletişime geçebilirim ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı