Instagram hesabına giriş yapılamıyor

ozimen35

Decapat
Daha fazla  
Birkaç gün önce hesabım neredeyse çalınıyordu (bana sorarsanız gayet başarılıydı, Instagram onayımı istemeden mailimi değiştirmişler şifremi değiştirmişler, bunu siz yapmadıysanız tıklayın dedikleri mail linkine tıkladığımdaysa kısır döngüye bağlayıp bana hesabın adını soruyor ama o esnada hesap kilitliydi. Neyse sonuç olarak şifreyi değiştirmeyi deneyerek bir şekilde paçayı kurtardım) şimdiki problemim ise başarılı bir şekilde kurtarıp 1 gün daha normalce kullanabildiğim hesabıma şimdi giriş yapamıyorum. Telefondan giriş yapmayı denediğimde 2FA girdikten sonra hiçbir şey olmamış gibi açık olan ana hesabımın ana sayfasına atıyor. Tarayıcıda denediğimde ise 2FA'den sonra cookieler temizse mail onayı istiyor, mail onayından sonra ise şu mesaj geliyor:
"Profilini gözden geçir.
Bazı profil bilgilerini güvenliğin için güncelledik. Lxtfen tüm bilgilerin doğru olduğundan emin olmak için profilini gözden geçir.
Gerekirse şifreni değiştirmek, güncellemeler almak ve daha fazlasını yapmak amacıyla şifreni yenileyebilmen için eksik kişi bilgilerini ekle."
Gözden geçir tuşuna bastığımda ise bir süre load atıp tuş aynı şekilde basılabilir hale geri geliyor ve hiçbir şey olmuyor. Instagram'a kaç defa mail attım yardım edecekleri yok, bilen birisi varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok kanka, Instagram yardımcı olmadı. Benim bütün hesaplarım ve şifrelerim patladı, hatta hâlâ dolandırıcılardan "Şifren bu, bende de fotoğrafların var, 1200 euro at." falan diye mail geliyor ama Instagram'ı halledebildim. Şifremi unuttum deyince hesap adını sordu ve direkt şifre değiştirtti, ekstra hiçbir şey sormadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı