Instagram hesabını kapatmak ergence mi?

EraY Dnz

Hectopat
Selam herkese, Instagram'ı kapatıp sadece kendime odaklanmak istiyorum. Sizce ergence bir davranış mı? Veya ilerleyen zamanlarda bana olumsuz etkileri olur mu? İçine kapanık birisi falan yapar mı kapatmam?

Selam herkese, Instagram'ı kapatıp sadece kendime odaklanmak istiyorum. Sizce ergence bir davranış mı? Veya ilerleyen zamanlarda bana olumsuz etkileri olur mu? İçine kapanık birisi falan yapar mı kapatmam?

Hiç de değil bu ergence bir şey değil.

Niye ergence bir davranış olsun? Bu nereden çıktı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram hesabı kullanınca sosyal bir insan mı oluyorsun? Kullanmamakla asosyalliğin ne alakası var?

Tekrar açmayacaksan ergence değil.

Alakası yok. Aksine hayata karşı daha pozitif ve daha özgüvenli olursunuz.

Ben hiç kullanmadım son attığım post 2019'da ondan önceki ile arasında 9 ay var. Genelde yılda 2 paylaşım yapmışım. Maksimum 3 gördüm. Arkadaşlar Instagram'dan yazıyor ama ben kullanmayınca sitem ediyorlar onun dışında sorun yok.
Ergen ile de alakası yok.

Değil ama bu konuyu açman ergence bir davranış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…