Instagram hesabını kapatmak ergence mi?

Bende de okul olmasa bende WhatsApp'ı sileceğim de. Sıkıntı olmaz.

Instagram açık olunca benliğini mi kaybedeceksin sanki? Instagram benim gözümde koyun koyun insanların indirip koyun koyun takıldıkları saçma salak bir platform. Zaten milyar kullanılan bir uygulamada kalite ve değer arayamazsın ki.

Belli ki saplantıya düştün. Böyle düşüncelere gerek yok, doğru olanı yapıyorsun.

Selam herkese, Instagram'ı kapatıp sadece kendime odaklanmak istiyorum. Sizce ergence bir davranış mı? Veya ilerleyen zamanlarda bana olumsuz etkileri olur mu? İçine kapanık birisi falan yapar mı kapatmam?
Tabiki de değil instagram da o kadar gerekli bir uygulama da değil bence 2 yıl önce kullanmayı bıraktım.

Dershaneden 2 arkadaşım kapattı instagramı sınava kadar. Birisi EA 4K yaptı, diğeri 65K. Demek istediğim ergence değil de gerekli ve yerinde bir hareket olur.

Kapatman en iyi karar olmuş. Aradan birkaç ay geçsin yeniden açıp baktığında ne kadar saçma şeyler olduğunu göreceksin.

6 yıldır kullanmıyorum çok fazla yararını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…