Arkadaşlar öncelikle merhaba benim Instagram'da bisiklet hesabim var ve eskiden videolarım attigim an 30k izlenirken şimdi 1000'i gecmiyor ve kimse beni takip edemiyor, çözümü ne acaba?
Hemen sayfanın adını güncelliyorsun, açıklamaya kimse beni takip edemez yazıyorsun, alakasız postlar atıp altına sürekli olarak eğer beni takip edemezsen beğenmek zorundasın gibisinden açıklamalar yazıyorsun, bedava etkileşimini alıp kısıtın kalktığında etkileşimin tadına bakıyorsun. Ne yani bu şekilde 98175571195827 tane saçma sayfa yok muydu instagram'da?kimse beni takip edemiyor
Çok fazla kişiye aynı anda takip isteği attığın için bu hatayı alıyorsun. Birkaç saate düzelir.
Napsam düzelirÇok kişiyi takip etmişiniz
Duzelmedi
Napsam düzelir
Hocam ben de çok fazla takip yaptığımdan kısıtlandı. 1 haftadır bekliyorum ama düzelmedi. Ne yapmalıyım?Beklemek
2 hafta olduHocam ben de çok fazla takip yaptığımdan kısıtlandı. 1 haftadır bekliyorum ama düzelmedi. Ne yapmalıyım?
düzeldi miArkadaşlar öncelikle merhaba benim Instagram'da bisiklet hesabim var ve eskiden videolarım attigim an 30k izlenirken şimdi 1000'i gecmiyor ve kimse beni takip edemiyor, çözümü ne acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.