Instagram hesabinin askıya alınması

Tekrar söylüyorum böyle bir şey yapmadım sistem hatası oldugu icin cok gec mi açılır onu soruyorum.

Yapsam yaptım derim ya.

Bunu Instagram yetkililerinden kimse bilemez, konuda sebepsiz demişsiniz fakat sebebini yazmışlar.
Geç açılır mı diye bir soru sormamışsınız ayrıca.

Yaptıysan değil, kurallarımıza uymuyor demiş. Demek ki yapmışsınız. Hatalıysa açılır hesabınız değilse açılmaz.

Hayır orada basbaya yaptın demiş.

Küçükken kısmen çıplak çekildiğin fotoğrafın falan varsa bazen bu uyarı gelebiliyor hatta Google bunun kötü olanını engellemek için böyle bir sistem getirmişti fakat Hindistan'da bir adam çocuğunun ilk adımlarını attığı video paylaşmıştı fakat çocuk çıplak olduğu için yanlış anlaşılıp polise bildirilmişti.

Bunu Instagram yetkililerinden kimse bilemez, konuda sebepsiz demişsiniz fakat sebebini yazmışlar.
Geç açılır mı diye bir soru sormamışsınız ayrıca.
yapmadigim biseyi ısrar edip yapmissin diyosunuz zaten yapsam söylerim hatta böyle bı konu da acmam milyonlarca kullanıcı var ve sistem yanlıs bir sebep verip askıya almis olamazmi

Küçükken kısmen çıplak çekildiğin fotoğrafın falan varsa bazen bu uyarı gelebiliyor hatta Google bunun kötü olanını engellemek için böyle bir sistem getirmişti fakat Hindistan'da bir adam çocuğunun ilk adımlarını attığı video paylaşmıştı fakat çocuk çıplak olduğu için yanlış anlaşılıp polise bildirilmişti.
anladim ama kendi fotom bile yoktu hesabımda çıplak foto olmasinin imkanı yok

Yapmadigim bir şeyi ısrar edip yapmissin diyosunuz zaten yapsam söylerim hatta böyle bir konu da acmam milyonlarca kullanıcı var ve sistem yanlış bir sebep verip askıya almis olamazmi.

Anladim ama kendi fotom bile yoktu hesabımda çıplak fotoğraf olmasinin imkanı yok.

Dostum ben sana yapmıssın demiyorum, Instagram yapmıssın diyor. Ben oradaki yazıyı yazıyorum sana, ben ne fotoğrafı atıp atmadığını nasıl bileyim?

Dostum ben sana yapmıssın demiyorum, Instagram yapmıssın diyor. Ben oradaki yazıyı yazıyorum sana, ben ne fotoğrafı atıp atmadığını nasıl bileyim?

Tamam hani Instagram'in hata yapma ihtimali var ya bende diyorum ki hata yapmis

Öncelikle merhaba 3 yıllık Instagram hesabim 10 Aralık'ta sebepsiz bir şekilde askıya alindi itiraz ettim ve 2 gündür itirazin sonucunu bekliyorum. Bu iki günde birkac kere yeni hesap açmayı denedim ama hepsi bir saat içinde kapatıldı. Instagram'a hiçbir şekilde giremiyorum ve Instagram supporta mail de attım. Bu konuda yardım edecek var mı?

Hesabım 4. gunun sonunda açıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı