Küçükken kısmen çıplak çekildiğin fotoğrafın falan varsa bazen bu uyarı gelebiliyor hatta Google bunun kötü olanını engellemek için böyle bir sistem getirmişti fakat Hindistan'da bir adam çocuğunun ilk adımlarını attığı video paylaşmıştı fakat çocuk çıplak olduğu için yanlış anlaşılıp polise bildirilmişti.
yapmadigim biseyi ısrar edip yapmissin diyosunuz zaten yapsam söylerim hatta böyle bı konu da acmam milyonlarca kullanıcı var ve sistem yanlıs bir sebep verip askıya almis olamazmi
Küçükken kısmen çıplak çekildiğin fotoğrafın falan varsa bazen bu uyarı gelebiliyor hatta Google bunun kötü olanını engellemek için böyle bir sistem getirmişti fakat Hindistan'da bir adam çocuğunun ilk adımlarını attığı video paylaşmıştı fakat çocuk çıplak olduğu için yanlış anlaşılıp polise bildirilmişti.
Yapmadigim bir şeyi ısrar edip yapmissin diyosunuz zaten yapsam söylerim hatta böyle bir konu da acmam milyonlarca kullanıcı var ve sistem yanlış bir sebep verip askıya almis olamazmi.
Anladim ama kendi fotom bile yoktu hesabımda çıplak fotoğraf olmasinin imkanı yok.
Öncelikle merhaba 3 yıllık Instagram hesabim 10 Aralık'ta sebepsiz bir şekilde askıya alindi itiraz ettim ve 2 gündür itirazin sonucunu bekliyorum. Bu iki günde birkac kere yeni hesap açmayı denedim ama hepsi bir saat içinde kapatıldı. Instagram'a hiçbir şekilde giremiyorum ve Instagram supporta mail de attım. Bu konuda yardım edecek var mı?