Instagram hesabının askıya alınması

alpero1234

Decapat
Arkadaşıma +18 bir fotoğraf attığım için hesabım askıya alındı.
O maile bağlı 3 hesabımda kapandı, geri nasıl açabilirim?
Olay 25 Ocak 2025 tarihinde yaşandı.
Yeni hesap açtıkça 10 dakika içinde onlarda askıya alınıyor.

Cevaplarsanız çok sevinirim. Bana da benzeri oldu hesabım kapatıldı. Siz ne yaptınız açıldı mı? Kimlik ve Selfie attım bekliyorum.

İp ban yemişsiniz. Ban yediğiniz telefondan artık Instagram uygulamasını kullanamazsınız. Yeni hesaplarınızda aynı şekilde hemen kapatılır. İstediğiniz kadar desteğe yazın, arayın. Lâkin boş, uğraşmanıza gerek yok. Instagram bağımlısı iseniz yeni cihaz almanız gerekli

Bunların haricinde tarayıcı da yeni hesap oluşturmayı deneyebilirsiniz. Tarayıcı da sıkıntı çıkmıyor diye biliyorum.

Cevaplarsanız çok sevinirim. Bana da benzeri oldu hesabım kapatıldı. Siz ne yaptınız açıldı mı? Kimlik ve selfie attım bekliyorum.

Hesaplar kapalı şu an açılmıyor. Arkadaşın telefondan hesap açıp oradan devam ettim sıkıntı çıkmadı.

Hesaplar kapalı şu an açılmıyor. Arkadaşın telefondan hesap açıp oradan devam ettim sıkıntı çıkmadı.
Hocam hesabınızı itiraz ettikten sonra, herhangi bir şekilde dönüş sağladılar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…