ErenJokzsxx Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #11 Liutenant dedi: Instagram'a kaydolurken kullandığım e-postaya veya telefon numarasına erişimimi kaybettiysem ne yapabilirim? | Instagram Yardım Merkezi Instagram'a kaydolurken kullandığınız e-postaya erişiminizi kaybettiyseniz hesabınızla ilişkili e-posta adresini değiştirebilirsiniz. Şifrenizi unuttuğunuz için Instagram'a giriş yapamıyorsanız ve kaydolurken kullandığınız e-posta adresine erişemiyorsanız ilgili e-posta adresine erişim sağlamak... help.instagram.com Genişletmek için tıkla... Hmmmmm deneyeceğim teşekkür ederimm. Liutenant dedi: Instagram'a kaydolurken kullandığım e-postaya veya telefon numarasına erişimimi kaybettiysem ne yapabilirim? | Instagram Yardım Merkezi Instagram'a kaydolurken kullandığınız e-postaya erişiminizi kaybettiyseniz hesabınızla ilişkili e-posta adresini değiştirebilirsiniz. Şifrenizi unuttuğunuz için Instagram'a giriş yapamıyorsanız ve kaydolurken kullandığınız e-posta adresine erişemiyorsanız ilgili e-posta adresine erişim sağlamak... help.instagram.com Genişletmek için tıkla... işe yaramadı.. Son düzenleme: 1 Nisan 2021
Liutenant dedi: Instagram'a kaydolurken kullandığım e-postaya veya telefon numarasına erişimimi kaybettiysem ne yapabilirim? | Instagram Yardım Merkezi Instagram'a kaydolurken kullandığınız e-postaya erişiminizi kaybettiyseniz hesabınızla ilişkili e-posta adresini değiştirebilirsiniz. Şifrenizi unuttuğunuz için Instagram'a giriş yapamıyorsanız ve kaydolurken kullandığınız e-posta adresine erişemiyorsanız ilgili e-posta adresine erişim sağlamak... help.instagram.com Genişletmek için tıkla... Hmmmmm deneyeceğim teşekkür ederimm. Liutenant dedi: Instagram'a kaydolurken kullandığım e-postaya veya telefon numarasına erişimimi kaybettiysem ne yapabilirim? | Instagram Yardım Merkezi Instagram'a kaydolurken kullandığınız e-postaya erişiminizi kaybettiyseniz hesabınızla ilişkili e-posta adresini değiştirebilirsiniz. Şifrenizi unuttuğunuz için Instagram'a giriş yapamıyorsanız ve kaydolurken kullandığınız e-posta adresine erişemiyorsanız ilgili e-posta adresine erişim sağlamak... help.instagram.com Genişletmek için tıkla... işe yaramadı..