4cyber1 Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Sistem Özellikleri Model:Hp Laptop 15-db1xxx İşlemci:AMD Ryzen 3 3200 (4CPUs) 2.6 GHz Ekran Kartı:AMD Radeon Vega 3 Graphics Ram:4 GB Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 Yeni bir hesap açacaktım fakat hesap kilitlendi açılır açılmaz e postamı verdim numarayı vereceğim sırada alttaki yazıyı okudum ve pek de güvenemedim nasıl hesabı kurtarabilirim numara vermeden. Hesabı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023
Yeni bir hesap açacaktım fakat hesap kilitlendi açılır açılmaz e postamı verdim numarayı vereceğim sırada alttaki yazıyı okudum ve pek de güvenemedim nasıl hesabı kurtarabilirim numara vermeden. Hesabı.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #2 Daha once hesap acarsaniz boyle olabiliyor. Cihazı sifirlayip deneyince duzeldigini hatirliyorum bende.
Daha once hesap acarsaniz boyle olabiliyor. Cihazı sifirlayip deneyince duzeldigini hatirliyorum bende.
4cyber1 Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Sistem Özellikleri Model:Hp Laptop 15-db1xxx İşlemci:AMD Ryzen 3 3200 (4CPUs) 2.6 GHz Ekran Kartı:AMD Radeon Vega 3 Graphics Ram:4 GB Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #3 nexpugnable dedi: Daha once hesap acarsaniz boyle olabiliyor. Cihazı sifirlayip deneyince duzeldigini hatirliyorum bende. Genişletmek için tıkla... Hocam hesap falan silsem olmazmi?
nexpugnable dedi: Daha once hesap acarsaniz boyle olabiliyor. Cihazı sifirlayip deneyince duzeldigini hatirliyorum bende. Genişletmek için tıkla... Hocam hesap falan silsem olmazmi?
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #4 4cyber1 dedi: Hocam hesap falan silsem olmazmi? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, yuksek ihtimal ayni hatayi alirsin.
4cyber1 dedi: Hocam hesap falan silsem olmazmi? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, yuksek ihtimal ayni hatayi alirsin.
4cyber1 Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Sistem Özellikleri Model:Hp Laptop 15-db1xxx İşlemci:AMD Ryzen 3 3200 (4CPUs) 2.6 GHz Ekran Kartı:AMD Radeon Vega 3 Graphics Ram:4 GB Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #5 nexpugnable dedi: Maalesef hocam, yuksek ihtimal ayni hatayi alirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam,Sağolun
nexpugnable dedi: Maalesef hocam, yuksek ihtimal ayni hatayi alirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam,Sağolun