Instagram "hesap bulunamadı" hatası

MhtEren29

Centipat
Daha fazla  
Ülkede Instagram'a erişim yasağından haberim olmadan Instagram'ı silip tekrar yükledim. Hesaba giriş yaptıktan sonra yan hesaba girdim kendi hesabımın şifresini bilmiyorum. Şifreyi yenilemek istedim lakin hesap bulunamadı diyor. Önceden böyle bir hata ile karşılaşmadım. Not: Diğer yan hesabımda da aynısını diyor.

Ülkede Instagram'a erişim yasağından haberim olmadan Instagram'ı silip tekrar yükledim. Hesaba giriş yaptıktan sonra yan hesaba girdim kendi hesabımın şifresini bilmiyorum. Şifreyi yenilemek istedim lakin hesap bulunamadı diyor. Önceden böyle bir hata ile karşılaşmadım. Not: Diğer yan hesabımda da aynısını diyor.
İnstagramda uzun süredir olan bir bug, tekrar tekrar deneyin.

VPN'le istek gonderdigin için diyor cok deneme Instagram cihaz bani bile atiyor VPN'le deneme sakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı