Topluluğumuzu korumak için Instagram üzerinde kişileri takip etme gibi bazı işlemleri ne sıklıkta gerçekleştirebileceğini sınırlıyoruz. Hata yaptığımızı düşünüyorsan bize bildir.
İstediğim hiçbir hesabı takip edemiyorum istek göndermeme de gerek yok normal olarak takip edemiyorum ve bu sinir bozucu bu düzelir mi sizce?
Topluluğumuzu korumak için Instagram üzerinde kişileri takip etme gibi bazı işlemleri ne sıklıkta gerçekleştirebileceğini sınırlıyoruz. Hata yaptığımızı düşünüyorsan bize bildir.
İstediğim hiçbir hesabı takip edemiyorum istek göndermeme de gerek yok normal olarak takip edemiyorum ve bu sinir bozucu bu düzelir mi sizce?
Aynı problem bende de mevcut.
Arkadaşlarımı takip etmek istiyorum fakat aynı hatayı alıyorum.
Başka bir hesabım vardı onu kapattım. Sonra bu hesabı açtım böyle bir hata alıyorum.
Yaklaşık 3 gündür aynı saçmalık devam ediyor.
Baktım ben de biraz bu konuya saatte 20den fazla kişiyi takip etmemek ya da takipten çıkarmamak lazımmış. '4-48 saat kısıtlama veriyormuş. Burada anlatmışlar baksana işine yarar belki
Baktım ben de biraz bu konuya saatte 20den fazla kişiyi takip etmemek ya da takipten çıkarmamak lazımmış. '4-48 saat kısıtlama veriyormuş. Burada anlatmışlar baksana işine yarar belki
Teşekkür ederim.
Nasıl bir saçmalık anlamadım.
Başka mail adresinden bir hesabım vardı. Hesabı sildim.
Yeni mail adresinden hesap açtım, kişileri eklemeye başladım.
Bir anda bu hata verdi.
Sonra hesabı askıya aldı. Maile telefona gelen kodla hesabı tekrar açtı.
Baktım kısıtlama devam ediyor.
Yardımdan ve mail adreslerine mesaj gönderdim geri dönüş yok.
1 hafta durum aynı.
Kendi haline mi bırakalım ne yapalım