EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #11 Çalacak çalar o 2FA bakmıyor.
YCiagnit Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 63 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #12 Postegro uygulamasını kullanan kişilerin hesapları çalınmış.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #13 A4tech iyi hackerla uğraşmalar.
Lakayra Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 582 Çözümler 1 10 Nisan 2021 #14 polatınsigarası dedi: Bugun cogu kısının hesabı çalındı ben kurtardım peki sizin de çalındı mı? Genişletmek için tıkla... Benimki de çalındı İstanbul Göztepe den kurtardım ama.
polatınsigarası dedi: Bugun cogu kısının hesabı çalındı ben kurtardım peki sizin de çalındı mı? Genişletmek için tıkla... Benimki de çalındı İstanbul Göztepe den kurtardım ama.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.883 Çözümler 36 10 Nisan 2021 #15 EMİR37 dedi: Yok abi çünkü Instagramım yok Genişletmek için tıkla... Yazma o zaman. Yazmış olmak için yazmayın arkadaşım şuna ya. Ne yapalım topluca "Biz instagram kullanmıyoruz" mu yazalım. Kullanmıyorsan yazma arkadaşım. Bilgi sahibi değilsen yazma. Bakkal sanayiye gidip "Bende araba yok" diyor mu?
EMİR37 dedi: Yok abi çünkü Instagramım yok Genişletmek için tıkla... Yazma o zaman. Yazmış olmak için yazmayın arkadaşım şuna ya. Ne yapalım topluca "Biz instagram kullanmıyoruz" mu yazalım. Kullanmıyorsan yazma arkadaşım. Bilgi sahibi değilsen yazma. Bakkal sanayiye gidip "Bende araba yok" diyor mu?
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 10 Nisan 2021 #16 Hesap falan çalınmadı ama Instagram tedbir olarak şifreyi yeniletiyor sanırım çevremde çoğu kişiye oldu.
Hesap falan çalınmadı ama Instagram tedbir olarak şifreyi yeniletiyor sanırım çevremde çoğu kişiye oldu.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.067 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #17 polatınsigarası dedi: Bugun cogu kısının hesabı çalındı ben kurtardım peki sizin de çalındı mı? Genişletmek için tıkla... Çalınma değilde güvenlikten dolayı Instagram'ın çoğu hesapların şifresini değiştirdiğini duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
polatınsigarası dedi: Bugun cogu kısının hesabı çalındı ben kurtardım peki sizin de çalındı mı? Genişletmek için tıkla... Çalınma değilde güvenlikten dolayı Instagram'ın çoğu hesapların şifresini değiştirdiğini duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #18 Outlaws sprite sana bir şey demedik, hakaret etmedik. Sadece öylesine yazdık. Lütfen sakin olunuz. Burada atarlanacak bir şey yok.
Outlaws sprite sana bir şey demedik, hakaret etmedik. Sadece öylesine yazdık. Lütfen sakin olunuz. Burada atarlanacak bir şey yok.
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 10 Nisan 2021 #19 YCiagnit dedi: Postegro uygulamasını kullanan kişilerin hesapları çalınmış. Genişletmek için tıkla... Bu olabilir çünkü sahte hesabıma oldu ve kullanmıştım ondan.
YCiagnit dedi: Postegro uygulamasını kullanan kişilerin hesapları çalınmış. Genişletmek için tıkla... Bu olabilir çünkü sahte hesabıma oldu ve kullanmıştım ondan.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.883 Çözümler 36 10 Nisan 2021 #20 EMİR37 dedi: Abim. Cıa çalışıyor o yüzden bilmesi normal Genişletmek için tıkla... Hocam bunun türkçe meali var mıdır?
EMİR37 dedi: Abim. Cıa çalışıyor o yüzden bilmesi normal Genişletmek için tıkla... Hocam bunun türkçe meali var mıdır?