Arda Korludağ Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 638 Çözümler 1 Yer Andromeda 16 Ağustos 2018 #11 Silinen üye dedi: Bende Çalınmayacağını düşünüyorum kendiminkinin şifremde 13 harf 4 sayı var ve hepside rastgele şifre yani dünyadaki insan isimleri veya hayvan isimleriyle alakasız yani heykır çalamaz benimkini Genişletmek için tıkla... Şifrenin ne olduğunun bir önemi yok. Adamlar deneyerek çalmıyo zaten.
Silinen üye dedi: Bende Çalınmayacağını düşünüyorum kendiminkinin şifremde 13 harf 4 sayı var ve hepside rastgele şifre yani dünyadaki insan isimleri veya hayvan isimleriyle alakasız yani heykır çalamaz benimkini Genişletmek için tıkla... Şifrenin ne olduğunun bir önemi yok. Adamlar deneyerek çalmıyo zaten.
T Typer31 Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 902 Çözümler 2 16 Ağustos 2018 #12 Arda Korludağ dedi: Şifrenin ne olduğunun bir önemi yok. Adamlar deneyerek çalmıyo zaten. Genişletmek için tıkla... Olsun sonuçta adamlar küçük şifrelilere yöneliyor çalması kolay diye bende biliyorum en az 1 milyon kere deniyolar.
Arda Korludağ dedi: Şifrenin ne olduğunun bir önemi yok. Adamlar deneyerek çalmıyo zaten. Genişletmek için tıkla... Olsun sonuçta adamlar küçük şifrelilere yöneliyor çalması kolay diye bende biliyorum en az 1 milyon kere deniyolar.