E erekaix Centipat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Instagram hesaplarım sürekli kapanıyor. Ana hesabım, privim de kapandı. Askıya alındı, itiraz ettim bir sonuç cıkmadı. Ne yapacağım? Yardım edin. Dosya Ekleri 3307BC49-5EFC-413F-8D50-07D7940F5AFD.png 41,7 KB · Görüntüleme: 60 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2024
Instagram hesaplarım sürekli kapanıyor. Ana hesabım, privim de kapandı. Askıya alındı, itiraz ettim bir sonuç cıkmadı. Ne yapacağım? Yardım edin.
Ş Şehribannn Yoctopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Eylül 2024 #2 erekaix dedi: Instagram hesaplarım sürekli kapanıyor. Ana hesabım, privim de kapandı. Askıya alındı, itiraz ettim bir sonuç cıkmadı. Ne yapacağım? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... yapabildin mi bende de bu sorun var şu an
erekaix dedi: Instagram hesaplarım sürekli kapanıyor. Ana hesabım, privim de kapandı. Askıya alındı, itiraz ettim bir sonuç cıkmadı. Ne yapacağım? Yardım edin. Genişletmek için tıkla... yapabildin mi bende de bu sorun var şu an