KILIÇÇÇ Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 366 Çözümler 1 13 Mart 2021 #1 Tüm takipçilerimi GT ile kasmıştım ama hikayemi kimse görmedi?
cem samet Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #2 KILIÇÇÇ dedi: Tüm takipçilerimi GT ile kasmıştım ama hikayemi kimse görmedi? Genişletmek için tıkla... gt yapan hesapların bottan farkı yok zaten hepsi 1k+ takip ediyor.
KILIÇÇÇ dedi: Tüm takipçilerimi GT ile kasmıştım ama hikayemi kimse görmedi? Genişletmek için tıkla... gt yapan hesapların bottan farkı yok zaten hepsi 1k+ takip ediyor.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #3 Çünkü onların hikayesinin en arka kısmına düştün, onlarda yüzlerce kişiyi takip ettiği için seni görmüyorlar.
Çünkü onların hikayesinin en arka kısmına düştün, onlarda yüzlerce kişiyi takip ettiği için seni görmüyorlar.
KILIÇÇÇ Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 366 Çözümler 1 13 Mart 2021 #4 Hüseyin42 dedi: Çünkü onların hikayesinin en arka kısmına düştün, onlarda yüzlerce kişiyi takip ettiği için seni görmüyorlar. Genişletmek için tıkla... Hala GT hesabını kasmalı mıyım?
Hüseyin42 dedi: Çünkü onların hikayesinin en arka kısmına düştün, onlarda yüzlerce kişiyi takip ettiği için seni görmüyorlar. Genişletmek için tıkla... Hala GT hesabını kasmalı mıyım?