Instagram hikayede repost kalite düşüyor

BerkehanYavas

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Instagram'da birisi beni etiketleyip story attığında kalitesi mükemmel gözüküyor. Ancak ben 'hikayeye ekle' dediğim zaman sanki 240P'ye düşmüş gibi kalite yerlerde geziniyor, galeriden kendim paylaşırsam bir sıkıntı olmuyor. Cihazım iPhone 14. Instagram'ı yeniden yükledim, yüksek kalitede paylaş'ı açtım, ayarlarda 'veri tasarrufu' seçeneği varsa kapatayım diye bakındım ancak bulamadım. Bir fikri olan var mı?

Herkese iyi Sosyaller. Instagram'da birisi beni etiketleyip story attığında kalitesi mükemmel gözüküyor. Ancak ben 'hikayeye ekle' dediğim zaman sanki 240P'ye düşmüş gibi kalite yerlerde geziniyor, galeriden kendim paylaşırsam bir sıkıntı olmuyor. Cihazım iPhone 14. Instagram'ı yeniden yükledim, yüksek kalitede paylaş'ı açtım, ayarlarda 'veri tasarrufu' seçeneği varsa kapatayım diye bakındım ancak bulamadım. Bir fikri olan var mı?

Instagram'nın saçma uygulaması işte. Kaliteli fotoda bile müzik ekleyince kalite çok düşüyor.

Instagram'nın saçma uygulaması işte. Kaliteli fotoda bile müzik ekleyince kalite çok düşüyor.
Sonucta ayni resmi birisi paylasmis ve kalitesi normal kamerayla cekilmis bir fotograf. Story'i atan iPhone, repostlayan iPhone, ancak repostlarken kalite yerlerde. Cihaz eski bir cihaz olsa anlayacagim. Guncel de bir telefon. Anlamis degilim. Bir cozumu olan varsa lutfen yazsin yoksa Pocophone F1 alacagim :D

Sonucta ayni resmi birisi paylasmis ve kalitesi normal kamerayla cekilmis bir fotograf. Story'i atan iPhone, repostlayan iPhone, ancak repostlarken kalite yerlerde. Cihaz eski bir cihaz olsa anlayacagim. Guncel de bir telefon. Anlamis degilim. Bir cozumu olan varsa lutfen yazsin yoksa Pocophone F1 alacagim :D
Telefonla alakalı değil haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı