Instagram hikayede yazılan yazılar gözükmüyor

Squarlyx

Hectopat
Daha fazla  
Instagram hikayelerimde yazdığım hiçbir yaz gözükmüyor. Sağ tarafta küçük bir bozulma olarak gözüküyorlar sadece.
Uygulamayı sildim en başta işe yaramadı. Sonra gittim verileri silip tekrar denedim yine olmadı. Aklıma denenecek başka yöntem de gelmiyor.
Sorun sebebi ne olabilir? İnternette biraz gezindiğimde en azından Türk kaynaklarda bu soruna başka yerde rastlayamadım.

Aynı sorunu 1 aydır yaşıyorum, aynı telefondaki diğer hesabımda bu sorun yok, çözüm bulabildiniz mi

Aynı sorunu 1 aydır yaşıyorum, aynı telefondaki diğer hesabımda bu sorun yok, çözüm bulabildiniz mi?

Hocam maalesef halen aramaktayım.
Dediklerinizin aynısı bana da oluyor. Başka hesaptan denediğim zaman sıkıntı yok hatta başka cihazdan bu hesabı denediğim zamanda oluyor ama bu cihazdan bu hesaba attığım hiçbir yazı gözükmüyor

Ama yazı yazmanın bir yolunu buldum:
Arkaplana müzik eklediğiniz zaman yazdığımız yazılar gözüküyor. Bug fixlenene veya çözümü buluna kadar böyle kullanmak tek seçenek gibi gözüküyor.

Son düzenleme:

Denedim evet müzik ile oluyor, teşekkür ederim en azından Bi nebze çözüm, umarım en kısa zamanda düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…