3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 21 Kasım 2021 #1 Hikayeden bağlantıya tıklayarak gönderiye ulaşabilmelerini nasıl sağlarım?
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 21 Kasım 2021 #2 Yanlış bilgi yapmayın. Yeni gelen özellik ile çıkartmalara gelip herkes link ekleyebilir.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 21 Kasım 2021 #3 UserHakan dedi: Yanlış bilgi yapmayın. Yeni gelen özellik ile çıkartmalara gelip herkes link ekleyebilir. Genişletmek için tıkla... Telefonum kırık olduğundan kullanamıyorum güncellemeleri bilmiyorum özür dilerim.
UserHakan dedi: Yanlış bilgi yapmayın. Yeni gelen özellik ile çıkartmalara gelip herkes link ekleyebilir. Genişletmek için tıkla... Telefonum kırık olduğundan kullanamıyorum güncellemeleri bilmiyorum özür dilerim.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 21 Kasım 2021 #4 alpethz dedi: Telefonum kırık olduğundan kullanamıyorum güncellemeleri bilmiyorum özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil
alpethz dedi: Telefonum kırık olduğundan kullanamıyorum güncellemeleri bilmiyorum özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 21 Kasım 2021 #5 16 bin takipçim var. UserHakan dedi: Yanlış bilgi yapmayın. Yeni gelen özellik ile çıkartmalara gelip herkes link ekleyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam önceden gönderiyi hikayeye yükleyebiliyorduk fakat şu an öyle de bir şey göremiyorum.
16 bin takipçim var. UserHakan dedi: Yanlış bilgi yapmayın. Yeni gelen özellik ile çıkartmalara gelip herkes link ekleyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam önceden gönderiyi hikayeye yükleyebiliyorduk fakat şu an öyle de bir şey göremiyorum.
J juliadream Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 394 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #6 Hocam gönderiyi hikayeye eklemeyi kastediyorsanız, gönderideki paylaş (kağıt uçak) tuşuna tıklayın, ordan hikayeye ekle diyin. Not : Hesap gizli ise yapamazsınız.
Hocam gönderiyi hikayeye eklemeyi kastediyorsanız, gönderideki paylaş (kağıt uçak) tuşuna tıklayın, ordan hikayeye ekle diyin. Not : Hesap gizli ise yapamazsınız.