Ja'Hyun
Hectopat
Arkadaşlar, bundan 2 sene kadar önce (2021 Nisan-Mayıs gibi) Instagram'da yıllardır kullandığın kullanıcı adımı değiştirmek istedim ve o günden beri hikaye izlemelerim 130-150'lerde iken 50-90 arası olmaya başladı. Bundan bir süre sonra da müstehcen bot hesaplar hikayelerimi izliyor ve beğeniyor lakin ben beğendiklerini falan göremiyorum. Hatta 3 hikayemden 3. olanı beğeniyorlar ama ilk iki hikayede görünmüyorlar. Kullanıcı adımı 2 ay sonra falan eskiye çevirdim falan ama hala az izleniyordum.
Sonra bir şey fark ettim. Toplu hikaye etkinliklerinde (Sende ekle ya da Şöyle bir fotoğrafını paylaş gibi +10B kişinin katıldığı toplu tagler) hikaye attığımda bir anda takipleştiğim o izlemeyen tayfa da izliyor. Etkileşim aldıkça hikaye izlenmem o an için artıyor. Etkinlikten dolayı 150-180 kişi bakıyor hikayeme ama aralarında neredeyse hiç görmeyen takipleştiğim arkadaşlarım da oluyor.
Bunun nedeni ne olabilir?
Sonra bir şey fark ettim. Toplu hikaye etkinliklerinde (Sende ekle ya da Şöyle bir fotoğrafını paylaş gibi +10B kişinin katıldığı toplu tagler) hikaye attığımda bir anda takipleştiğim o izlemeyen tayfa da izliyor. Etkileşim aldıkça hikaye izlenmem o an için artıyor. Etkinlikten dolayı 150-180 kişi bakıyor hikayeme ama aralarında neredeyse hiç görmeyen takipleştiğim arkadaşlarım da oluyor.
Bunun nedeni ne olabilir?
Son düzenleyen: Moderatör: