Muhammed Onurr Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 193 Çözümler 2 19 Mart 2022 #1 Merhaba. Hikaye paylaşıp link ekleyecektim fakat yukarı kaydırdığımda bağlantı için herhangi bir şey yoktu. Yeni hesap açıp onda var mı diye baktım onda vardı. Kendi şahsi hesabıma nasıl getirebilirim? 204 takipçi var.
Merhaba. Hikaye paylaşıp link ekleyecektim fakat yukarı kaydırdığımda bağlantı için herhangi bir şey yoktu. Yeni hesap açıp onda var mı diye baktım onda vardı. Kendi şahsi hesabıma nasıl getirebilirim? 204 takipçi var.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 19 Mart 2022 #2 Çok fazla takipçinin olması gerekiyor. Herkes açamıyor.
Muhammed Onurr Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 193 Çözümler 2 19 Mart 2022 #3 okaykaya dedi: Çok fazla takipçinin olması gerekiyor. Herkes açamıyor. Genişletmek için tıkla... Ama yazdığım gibi yeni hesap açtım her şey sıfırdı onda vardı.
okaykaya dedi: Çok fazla takipçinin olması gerekiyor. Herkes açamıyor. Genişletmek için tıkla... Ama yazdığım gibi yeni hesap açtım her şey sıfırdı onda vardı.