- Makaleler
- 3
Arkadaşlar takipçilerime hoş geldin mesajı atmak istiyorum. Bir arkadaş İnstafly programını önderdi fakat uygulamaya giriş yapılmıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Riski göze alıyorum.Instagram botları veya toollarını kullanmak hesabınızın kalıcı olarak kapatılmasına sebebiyet verebilir.
Veriler önemsiz. Ne sırf konunun çözümünü almak icin saçmalayanlar gördüm.O konuda haklısınız 3-5K mesajı var, çözüm sayısına bakıyorsun 0-5 arası :
İnstagram kullanmadığım ve sizin dediğiniz uygulamayı hiç kullanmadığımdan ötürü bir şey söyleyemem normal.Riski göze alıyorum.
Bir kaç sene önce bu forum cidden her konuda yardımı dokunan insanlarla doluydu. Şimdi emoji atanlarla dolmuş. Yardım eden hala var fakat boş gezen çok.
İkinci mesaj (Riski göze alıyorumdan sonrası) Emoji atanlar içindi.İnstagram kullanmadığım ve sizin dediğiniz uygulamayı hiç kullanmadığımdan ötürü bir şey söyleyemem normal.
Bu konuda keşke yardımcı olabilsem.İkinci mesaj (Riski göze alıyorumdan sonrası) Emoji atanlar içindi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.