Instagram için isim önerisi

ForestAcar

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
ziraat müh.
Dostlar herkese hayırlı günler öncelikle, sizlerden bir tavsiye almak için buraya yazıyorum. Ben ziraat mühendisliği okuyorum ayrıca ailem çiftçilikle uğraşıyor ve ben bir VLOG hesabı açmak istiyorum bunun için bir isim öneriniz düşünceniz var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Dostlar herkese hayırlı günler öncelikle, sizlerden bir tavsiye almak için buraya yazıyorum. Ben ziraat mühendisliği okuyorum ayrıca ailem çiftçilikle uğraşıyor ve ben bir VLOG hesabı açmak istiyorum bunun için bir isim öneriniz düşünceniz var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
ailemidenetliyorum

Kullanıcı adı değil de hocam video planı söyleyebilirim. Bu aralar VLOG çekerek takipçi kasıyorum gün 1 vs. çok tutuyor Instagram algoritması bozuldu bu yüzden deneyebilirsiniz.

Actiginizda haber edin ilk takipçileriniz olalım hocam.

Tamam hocam inşallah teşekkürler.

Dostlar herkese hayırlı günler öncelikle, sizlerden bir tavsiye almak için buraya yazıyorum. Ben ziraat mühendisliği okuyorum ayrıca ailem çiftçilikle uğraşıyor ve ben bir VLOG hesabı açmak istiyorum bunun için bir isim öneriniz düşünceniz var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim
Yeni önerileriniz yok mu dostlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı