Instagram istek almayı kapatmak

GhostRider10

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bir arkadaşıma mesaj yazacaktım 2 gün önce tanıştık Instagram'sını buldum mesaj atayım dedim, yazdıktan sonra gönderildi gibi gözüktü. Dedim bu 1 saattir neden dönmüyor? Bilgisayardan Instagram'ı açtım ve baktım istek almaya izin vermiyor yazıyordu. İlk yazdığımda görmedim veya gözümden kaçtı bilmiyorum. Ama biz yazdıktan sonra kapatsa bizde aynı uyarı mesajı çıkar mı " herkesten istek almaya izin vermiyor. " diye. Bilen arkadaşlar yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir Instagram hesabından mesaj atmayı dene anlarsın eğer seni reddedip engelledi ise diğer hesapta mesaj atılabilir şeklinde gözükecektir.
Eğer engellese arama kısmında çıkmaz diye biliyorum, ek olarak da tam olarak '' ** kişisi herkesden mesaj almıyor mesajın gönderilemedi '' gibisinden bir şey yazıyor istekleri kapalı ama ben yazdıktan sonra mı yoksa önceden mi kapatmış anlamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı