HestiaS Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 515 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #11 Topraksevdalisi743 dedi: bilmiyorum yapamıyorum tam video 25 saniye ortalama kısa tutuyorum Genişletmek için tıkla... O zaman iyi, ancak kendini hayattan soyutlamak mantıklı bir karar değil.
Topraksevdalisi743 dedi: bilmiyorum yapamıyorum tam video 25 saniye ortalama kısa tutuyorum Genişletmek için tıkla... O zaman iyi, ancak kendini hayattan soyutlamak mantıklı bir karar değil.
Topraksevdalisi743 Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #12 Turkish Delight dedi: Yorum etkileşimi alan gönderiler uzun süre keşfette kalabiliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Oda doğru ya benim yaptığım içerik çok teknik ve programla uğraşanların işine yarayacak şeyler o yüzden etkileşim daha az oluyor
Turkish Delight dedi: Yorum etkileşimi alan gönderiler uzun süre keşfette kalabiliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Oda doğru ya benim yaptığım içerik çok teknik ve programla uğraşanların işine yarayacak şeyler o yüzden etkileşim daha az oluyor