İddia Instagram kalıcı olarak kapandı

İnanmayın bunlara, hükümet halkın baskısında zamanla üstün gelemeyecektir. Dolayısıyla engel kaldırılacaktır. Taş devri gibi Instagram'ı kapatıyor adamlar. Sonra neden Türkiye'ye yönelik ayrımcılık var. Bir bakın bakalım hangi Avrupa kıtasındaki ülkelerde var bu.

İftira dönüyor o zaman bu konuda moderatörlerin düzeltmesi lazım çünkü videoda "kesin olarak kapalı kalacak" gibi bir laf yok.

Adam videonun başında açılmıyor diyor zaten 5. saniyeden sonra dayanamıyorum şu elemanın sese o kadar kasıyor ki.

Adam videonun başında açılmıyor diyor zaten 5. saniyeden sonra dayanamıyorum şu elemanın sese o kadar kasıyor ki.
Şu anda açılmıyor çünkü yanlış birşey demiyor son yapılan görüşmelere göre açılmayacağı belirtildi. Adamın sesine dayanamaman senin sorunun ona diyeceğim birşey yok ama bu arkadaş kesinlikle sonsuza kadar açılmıyor gibi bir iddiası yok.

Evet zaten öyle dediğine bir şey demiyorum fakat anlaşma sağlanamadı lafından onu çıkarmasına uyuz oluyorum hocam.

Bu ilk değilki hocam, daha öncesinde Threads da kapatılmıştı. Absürt bir sebep ile. Halen kapalı sanırım.

Haklı bir sebebti Threads'ın kapanması. Herkese verdikleri veriyi bize vermiyorlardı.

1 haftaya açılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…