Instagram kapatılan hesap gözükür mü?

iremss

Hectopat
Daha fazla  
Bunun icin konu acmam biraz saçma ama benim exim yillardir beni aldatiyormus bende hesabindan kimseye yazamasin 1-2 gun ban yesin diye cinsel butun mesajlari raporladim. 1 hafta sonra bildirim geldi hesap kapatildi diye ama arama kisminda falan hesap cikiyor. Nasıl anlarim kapandigini?

Hesabın içine girdiğinde profil hata veriyorsa kapatılmıştır. Eğer hala açıksa kapatılmamış demek ki.

Bunun icin konu acmam biraz saçma ama benim exim yillardir beni aldatiyormus bende hesabindan kimseye yazamasin 1-2 gun ban yesin diye cinsel butun mesajlari raporladim. 1 hafta sonra bildirim geldi hesap kapatildi diye ama arama kisminda falan hesap cikiyor. Nasıl anlarim kapandigini?

Genelde bir itiraz süresi olur o yüzden hesap bekletiliyor olabilir.

Öncelikle geçmiş olsun. Konuya gelirsek hesap kapandığında veya dondurulduğunda aratıldığı zaman gözükmez, takip ediyorsan takipçilerden gider yani hesap kapanmamış olabilir.

Gizli sekmeden Instagram hesabınıza girmeden, ilgili kişinin Instagram kullanıcı bağlantısına girin. İlgili kullanıcı adı veya bilgiler geliyorsa hesap açıktır.
yapamıyorum hesaba girmeden olmuyo

Genelde bir itiraz süresi olur o yüzden hesap bekletiliyor olabilir.
kapatıldı yazıyo ama

Öncelikle geçmiş olsun. Konuya gelirsek hesap kapandığında veya dondurulduğunda aratıldığı zaman gözükmez, takip ediyorsan takipçilerden gider yani hesap kapanmamış olabilir.
kapanmamış sanırım ama kapandı bildirimi var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı