Instagram kasıyor

Güvenli değil.
Ve söylemeyi unuttuğum bir şey var. Bu tiktokta da böyle. Ve bir şey daha; farklı bir teleon daha söyleyeyim redmi 9c. Benim telefonun antutu puanı bunun 2,5 katı ve o telefonda akıcılık var, bende yok.

Aerodan bahsetmiştim, normal instagram dener misiniz?
Şöyle bir şey de söyleyeyim az önce bahsettiğim 9c'yi eskiden ben kullandım. Ve normal Instagram'da sadece bir kez 60 FPS denk geldi. O zaman farkettim ki editlerde akıcılık olabiliyormuş Instagram'da. Ben hep FPS sınırı var sanıyordum. O zaman sadece bir kere olmuştu. Ondan sonra denemeye başladım başkalarıyla.

Dostum senin sorununun çözümü çok basit. Antutu puanlarını snapdragon bilmem kaçları geçeceksin. S23 kullanıyorum bende ona bakarsan 8 gen 2 var 120Hz ekran ama gel gelelim ki (Twitter da) yani diğer adıyla X'de aşağı yukarı yaparken 20-30 Hz gibi takılmalar,ağır gitmeler oluyor kaydırınca. İlk çözümü en temizi Kullandığın markanın yazılım geliştiricileri hem telefona hem de uygulama geliştiricileri ile cihazınızı optimize etmesi gerekli. Yani kısacası yazılımsal sorun. İkincisi ise klasikleşmiş (Hard reset) bu da olmazsa en başta ki çözümü beklemekten başka çaren yok.

Güzel kardeşim, ben ne Hz'den bahsediyorum, ne ekrandan ne de X'ten. Benim sorunum Instagram'da da değil. Sadece Reels'ta. En sonda dediğin gibi ben de yazılımsal olduğunu düşünüyorum ama o konuyu açtıktan sonra instagramın kendisinde düzeldi akıcı videolar ama bazen yine gidiyor sonra geliyor akıcılık.

Ben seni anladım zaten ekstra olarak eklemek istedim. Günümüzün klasikleşmiş sorunları olarak. En sonda da dediğimiz gibi yazılımsal olarak sorunun çözülmesini bekleyeceksiniz.

Ben seni anladım zaten ekstra olarak eklemek istedim. Günümüzün klasikleşmiş sorunları olarak. En sonda da dediğimiz gibi yazılımsal olarak sorunun çözülmesini bekleyeceksiniz.
Haklısınız, teşekkür eder iyi günler dilerim.

Bende m34 var yeni aldım cihazı ve bende de durum böyle. Bazen fps aşırı düşüyor. Bi çözüm bulabildin mi hocam?

Bende m34 var yeni aldım cihazı ve bende de durum böyle. Bazen fps aşırı düşüyor. Bi çözüm bulabildin mi hocam?
Hocam çözüm bulamadım ama benim telefon kafasına estikçe canavar gibi kalite ve 60 FPS oynatırken bazen kalite iyi olsa bile çok berbat fpslerde oynattığı da oluyor. Ve benim telefon yazılım güncellemesi de almıyor benim durum hep vahim. Telefonum hem çok iyi değil hem de yd almıştım. Sizinki yakında düzelecektir. Samsunglarda ilk hafta batarya optimizasyonu diye bir şey olduğunu duymuştum eğer ilk 1 haftada iseniz batarya optimize edildikten sonra düzelecektir diye düşünüyorum.Düzelmezse de önbelleği temizleyerek, arkada çok uygulama yokken izleyerek halledebilirsiniz belki.

10 gün falan olmuştur umarım dediğin gibidir. Teşekkür ederim.

10 gün falan olmuştur umarım dediğin gibidir. Teşekkür ederim.
Umarım; rica ederim. İyi günler.

Yeni bir detay eklemek istiyorum: editler geceleri 22.30-23 civarlarından sonra akıcı oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…