Sakitsu Kilopat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 156 Çözümler 2 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Instagram'da kaydettiğiniz koleksiyonlardaki video ve resimleri topluca indirebileceğimiz bir Android uygulaması var mıdır?
Merhaba arkadaşlar. Instagram'da kaydettiğiniz koleksiyonlardaki video ve resimleri topluca indirebileceğimiz bir Android uygulaması var mıdır?
RichoMontano Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 25 3 Şubat 2021 #2 PC'den bağlantı için Chrome kullanıyorsan "eklentiler" kısmına Instagram indirme yazarak falan bir göz at derim.
PC'den bağlantı için Chrome kullanıyorsan "eklentiler" kısmına Instagram indirme yazarak falan bir göz at derim.
Sakitsu Kilopat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 156 Çözümler 2 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2021 #3 RichoMontano dedi: PC'den bağlantı için Chrome kullanıyorsan "eklentiler" kısmına Instagram indirme yazarak falan bir göz at derim. Genişletmek için tıkla... Android diye belirtmiştim PC'ye bu aralar giremiyorum Sakitsu dedi: Android diye belirtmiştim PC'ye bu aralar giremiyorum Genişletmek için tıkla... +Güncel +Güncel lütfen :-( Son düzenleme: 4 Şubat 2021
RichoMontano dedi: PC'den bağlantı için Chrome kullanıyorsan "eklentiler" kısmına Instagram indirme yazarak falan bir göz at derim. Genişletmek için tıkla... Android diye belirtmiştim PC'ye bu aralar giremiyorum Sakitsu dedi: Android diye belirtmiştim PC'ye bu aralar giremiyorum Genişletmek için tıkla... +Güncel +Güncel lütfen :-(